Fotografering till kokbok

Posted on Dec 4, 2012
Fotografering till kokbok

För er som inte vet det, så jobbar jag just nu med att få ihop en kokbok (som mitt projektarbete). Den ska heta ”Favorit – Studenternas kokbok” och innehålla billiga, enkla och snabba recept som studenterna själva har skickat in . 40 huvudrätter och 10 efterrätter skulle väljas ut av de ca 80 recept som trillade in i min mailbox. I mitten av september började jag jobbet med att laga och fota rätterna, och blev med lättnad klar med den sista för några dagar sedan. Kan ju lugn säga att jag inte kommer sakna letandet efter tallrikar/dukar och stressen att hinna hem från skolan innan mörkret faller. Nu över till steg 2 – jobba med layout, text och tillsist skicka boken till tryckeriet. Hoppas det går enligt mina planer!