Jobb för Eurovision/SVT

Posted on feb 13, 2016
Jobb för Eurovision/SVT

Presenterade idéer till Eurovision/SVT idag, så kul att få en inblick i världens största tv-produktion och komma med lösningar som dom ville ha hjälp med inför Globen. Så kul dag och att få jobba med grymma kreatörer som inspirerar mig galet mycket!

Sisters

Posted on feb 12, 2016
Sisters

Hur kan vi som syskon vara så olika när vi är uppväxta tillsammans och bor under samma tak? Kan våra olikheter vara ett hinder för relationen, eller vara något som berikar? Mitt senaste projekt ”Sisters” är en kollektion ljusstakar som är ett resultat av insikter jag fick när jag frågade mina vänner om deras syskonrelationer. […]

Modellfotografering

Posted on Dec 31, 2015
Modellfotografering

En av mina modellfotograferingar i studio.

Audio/Visual Projection Mapping

Posted on Dec 27, 2015
Audio/Visual Projection Mapping

Som slutprojekt i Motion design fick vi möjlighet att prova på projektion mapping, där animeringen projiceras på exempelvis en byggnad, i detta fall ett stort leksakshus. Jag arbetade med Murielle Gren och våran animering på 10 sek börjar vid 0.35.

Handgjorda griffeltavlor

Posted on okt 12, 2015
Handgjorda griffeltavlor

Efter mycket sågande, slipande, borrande och målande är nu griffeltavlorna klara. Ca 100 stycken tavlor blev det i olika former och färger. 40 stycken har redan sålts, så passa på om du vill ha en. Till varje tavla finns ett tillhörande snöre där kritor och suddsvamp hänger för att på ett enkelt sätt förvara allt […]

Studentfotografering

Posted on sep 20, 2015
Studentfotografering

Bilder från en av mina studentfotograferingar. Önskar du studentfoton? Kontakta mig för frågor och prisexempel.  

Bröllop Elina & Chandler

Posted on jan 30, 2014
Bröllop Elina & Chandler

I somras fotograferade jag mina vänner Elina och Chandler när de gifte sig, och det blev verkligen en dag att minnas! Solen sken, familjer och vänner hade samlats och samtliga bar på strålande leenden. För min egen del innebar dagen en hel del ansvar och jobb med att föreviga dessa fantastiska ögonblick under dagen!

Kreativ dag!

Posted on jan 24, 2014
Kreativ dag!

För ungefär en vecka sen bestämde sig jag och två vänner oss för att ha en kreativ dag; skissa, rita, måla – helt enkelt skapa och vara så kreativa som bara möjligt! Så ja, där satt vi mellan 10 på morgonen och 20 på kvällen med en lunch och en smått desperat måste-hitta-godis-promenad. Mycket trevligt! […]

Balfotografering

Posted on jan 11, 2014
Balfotografering

I december skulle min syster gå på bal, som många får göra under sista året på gymnasiet. En fantastisk dag då man får möjlighet att fixa till sig ordentligt. Vacker klänning, håruppsättning, höga klackar, smink och mycket glitter. Det blev en kul fotografering med många olika och bra bilder på denna skönhet!    

Bröllop i Vadstena

Posted on sep 25, 2013
Bröllop i Vadstena

Förra helgen fick jag förmånen att åka till Vadstena för att fotografera det mycket vackra brudparet Lina och Philip. Miljön var häftig på många sätt, tjusig barockinredning och underbar utsikt över Vättern utanför med vackra löv runt omkring. Här kommer kortfattat några bilder!