Jag som driver Designah heter Amanda Helgoson. Jag har rötterna i Västerås, men bor numera i Stockholm där jag studerar Communication design på Berghs School of Communication.

I bagaget har jag en 2-årig utbildning i Grafisk form och kommunikation på Södra Vätterbygdens folkhögskola, som inkluderade många praktiska delar inom reklam. Sista terminen praktiserade jag på reklambyrån Care of Haus. Där arbetade jag med bland annat Subway, ABB, Glitter och Bauhaus. Därefter har jag jobbat som grafisk designer på tidningar som Dagens Media, Ny Teknik och Veckans affärer. Som ansvarig för design och tryckfärdigt material var det vikigt att se detaljer och ha koll på tryckresultatet.

Jag vill jobba detaljerat och fokuserat för att nå ett genomarbetat och relevant resultat. För mig handlar design om relevans, nytänk och att få fram ett budskap. Designen ska beröra målgruppen och skapa effekt.

Kolla in min portfolio för några exempel på uppdrag jag har gjort, eller kontakta mig för frågor: info@designah.se, 073-0594722